Brocante Hanglamp

Bij Lamplord vind je de mooiste brocante hanglampen uit de jaren 1900-1970. Allemaal technisch gecheckt en klaar voor gebruikt. Deze hanglampen zorgen voor sfeer in elk huis!

Sorteren op:

Pagina

Showroom

Brocante hanglampen bij Lamplord

Brocante hanglampen zijn niet zozeer één stijl. ‘Brocante’ is eigenlijk een term die wordt gebruikt voor meubels, verlichting of andere spullen die nog te jong zijn om ‘antiek’ genoemd te worden. Voordat je kan spreken van een ‘antieke hanglamp’, moet die lamp zeker 100 jaar oud zijn. Authentieke, oude lampen die nog te jong zijn noemen we dus ‘brocante lampen’.


Verschillende brocante hanglampen

Veel van de hanglampen in ons assortiment zijn kroonluchters. Dit is een ideale hanglamp voor in de hal. Heb je een grote hal in je woning of heb je een karakteristiek oud huis? Dan zorgt zo’n lamp direct voor een stijlvolle, authentieke sfeer.

Alle brocante hanglampen in ons assortiment zijn glazen hanglampen, dit materiaal werd natuurlijk het meest gebruikt. De stoffen lampenkappen die vroeger gebruikt zijn, zijn voor een groot deel vergaan of in de loop der jaren weggegooid. Veel van de glazen lampenkappen hebben een sierlijk design of zijn versierd met gekleurd glas. Ben je op zoek naar een landelijke hanglamp? Ga dan voor een hanglamp met gekleurd glas of een mooie tekening van bloemen.


Over Lamplord

Alle brocante hanglampen in ons assortiment zijn klaar voor gebruik. De oude lampen worden bij ons eerst gecontroleerd en technisch in orde gemaakt. Koop je een lamp bij ons? Dan kun je deze direct ophangen. Is de lamp niet naar wens of is er toch iets mis? Dan lossen wij dit graag voor je op! En retourneren kan natuurlijk altijd binnen 21 dagen. Ben je op zoek naar iets specifieks? Of heb je vragen over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Soest.