20% korting op alle vintage lampen

Vintage Vloerlamp

Hieronder vind je vintage en retro vloerlampen uit de jaren 1940-1970. De vloerlampen zijn allemaal door ons nagelopen en weer klaar voor jarenlang gebruik.

Sorteren op:

Showroom

Vintage Vloerlampen: Een stijlvolle toevoeging aan je interieur

Vintage vloerlampen zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle verlichting in hun huis. Deze lampen hebben een uniek en tijdloos design dat een statement maakt in elke ruimte. Of je nu op zoek bent naar verlichting voor je woonkamer, eetkamer, slaapkamer of andere ruimte, een retro vloerlamp is altijd een goede keuze.

 

De verschillende stijlen van vintage vloerlampen

Er zijn veel verschillende stijlen van retro vloerlampen beschikbaar, waaronder industriële, mid-century moderne en art deco. Elk stijl heeft zijn eigen unieke kenmerken en uitstraling, zodat er voor iedereen een stijl is die bij hen past.

Industriële vintage vloerlamp

Industriële retro vloerlampen hebben een robuuste uitstraling en zijn gemaakt van metaal, zoals staal of ijzer. Ze hebben vaak een matte afwerking en zijn voorzien van ongepolijste details zoals schroeven en moeren. Deze lampen zijn perfect voor mensen die houden van een industriële en ruwe look in hun interieur.

Mid-century moderne vintage vloerlampen

Mid-century moderne retro vloerlampen hebben een elegante en minimalistische uitstraling. Ze zijn vaak gemaakt van hout en hebben ronde of organische vormen. Deze lampen zijn perfect voor mensen die houden van een tijdloze en klassieke look in hun interieur.

Art deco retro vloerlampen

Art deco retro vloerlampen hebben een opvallende en dramatische uitstraling. Ze zijn vaak gemaakt van metaal en hebben scherpe hoeken en geometrische vormen. Deze lampen zijn perfect voor mensen die houden van een opvallende en opzichtige look in hun interieur.

 

Bestel jouw vintage vloerlamp bij Lamplord

Zie je een passende vintage vloerlamp in onze collectie? Twijfel dan niet te lang! Ieder exemplaar in ons assortiment is uniek. Bestel je voor 15:30? Dan wordt de lamp dezelfde dag al verzonden. Je hebt 21 dagen bedenktijd, indien je toch een andere lamp wenst te hebben.