Brocante Lampenkappen

Ontdek de brocante lampenkappen in ons assortiment. Wij hebben een grote collectie stijlvolle lampenkappen uit de periode 1920 tot 1970. Laat je inspireren op onze webshop en ontdek de meest authentieke lampenkappen voor jouw lamp.

Sorteren op:

Pagina

Showroom

Brocante lampenkappen bij Lamplord

‘Brocante’ is populair, maar veel mensen weten het verschil niet zo goed tussen antiek, retro of brocante. Voordat je kunt spreken van antieke lampenkappen, moet een lampenkap minstens zo’n 70 (en liefst 100) jaar oud zijn. Brocante lampenkappen zijn oude lampenkappen met een verouderde of doorleefde uitstraling die niet altijd oud genoeg zijn voor antiek.
Retro daarentegen, dat zijn lampenkappen uit de jaren 50-60-70. Op dit moment is retro design ook erg populair. Ook nieuw nagemaakte retro items, alleen geven deze niet de specifieke look en sfeer die je hebt met authentieke brocante lampenkappen.


In het assortiment van Lamplord

In ons assortiment vind je voornamelijk veel glazen lampenkappen en, naast brocante, hebben wij ook antieke en vintage lampenkappen in ons assortiment. Ga voor een stijlvolle lampenkap van egaal melkglas, ga voor een bijzonder ontwerp of kies een van de lampenkappen met een mooie beschildering.

Zoek je meerdere lampenkappen zodat je deze kunt combineren? Kijk dan bij onze lampenkappen sets. Hier vind je twee of meer van dezelfde lampenkappen.


Op zoek naar een brocante lampenkap?

Is de lampenkap van jouw lamp stuk gegaan of zoek je een specifieke lampenkap om te gebruiken voor jouw lamp? Neem dan contact op met ons. Naast een groot online assortiment hebben we nog veel meer lampenkappen op voorraad. Ben je op zoek naar iets specifieks? Misschien hebben wij jouw gewilde lampenkap wel liggen.


Brocante lampenkappen bestellen bij Lamplord

Bestel je brocante lampenkappen gemakkelijk en snel bij Lamplord. Al onze lampen en lampenkappen zijn goed gecontroleerd, zodat jij er zeker van kunt zijn dat deze in goede staat zijn. Bestel je voor 15.30? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij een besteding vanaf €200,- hoef je geen verzendkosten te betalen voor verzending in Nederland.