Afdekplaat voor Lamp

In ons assortiment vind je afdekplaten in diverse formaten. Ideaal bij het repareren of samenstellen van oude verlichting.

Sorteren op:

Pagina

Showroom

Afdekplaat gebruiken


Je kunt een afdekplaat voor diverse dingen gebruiken.

Bijvoorbeeld om de contactdoos af te dekken. Zou je dit niet gebruiken, dan zou je de elektradraden zichtbaar houden, wat natuurlijk visueel niet zo fraai is.

Een andere toepassing is wanneer je van een vaas een lamp gaat maken, zie hier een uitgebreide blogpost daarover. 

En tot slot wanneer je een lampglas hebt "zonder opstaande kraag". 
Je gebruikt de afdekplaat in dit geval om het glas goed vast te klemmen tegen de glasdrager aan.
Anders ligt het lampglas los op de glasdrager en dan (bij het afstoffen of zo) bij het minste of geringste tikje ligt het glas in duizend stukjes.

In ons assortiment vind je met name decoratieve afdekplaten die je kunt gebruiken om een oude of antieke lamp helemaal in stijl weer te herstellen.

In ons assortiment vind je met name veel afdekplaten gemaakt van stijlvolle materialen, zoals chroom, koper en messing. Ideaal om te combineren bij een oude of antieke lamp. Heb je ergens een oude lamp gekocht? Dan komt het vaak voor dat je onderdelen van het armatuur mist.
Om deze lamp echt in stijl op te hangen, is het dan wel zo mooi om er een mooie, bijpassende afdekplaat bij te nemen.

Naast de grote afdekplaten voor hanglampen, hebben we ook kleine afdekplaten die je bijvoorbeeld kunt gebruiken bij het afwerken van een wandlamp of als afdekplaatje van een lampglas.

Een deel van de afdekplaten in ons assortiment zijn vintage onderdelen. Om die reden kunnen er soms wat kleine krasjes of beschadigingen op zitten. Dat staat er natuurlijk netjes bij vermeld bij de betreffende producten. Dergelijke producten in ons assortiment zijn ook niet meer bij bestellen. Wees er dus snel bij, want op is op!


Service van Lamplord


Bij Lamplord vind je alleen maar authentieke lampen en lamp onderdelen om jouw lamp in ere te herstellen. Ben je op zoek naar iets specifieks? Of kom je ergens zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Alle bestellingen die voor 15.30 geplaatst zijn, worden dezelfde dag nog verzonden. Bij een besteding vanaf € 199,- wordt je bestelling gratis verzonden (binnen Nederland).