Voor Lampenbouwers, Lampensleutelaars en andere Creatievelingen
Lamp onderdelen

Alle onderdelen die je nodig hebt om lampen op te knappen of te bouwen.

Wil je een lamp opknappen maar mis je een onderdeel?
Een lamp ophangen maar je weet niet hoe?
Een lamp bouwen maar je komt er niet uit?

Wij hebben de lamponderdelen in voorraad die je nodig hebt.


Alle lamponderdelen

Lamp opknappen en je weet niet hoe? E-mail je vraag

Lamponderdelen
E-mail je vraag aan Lamplord

Alle lampen die we verkopen hebben wij zelf opgeknapt of gerepareerd.<br/><br/> Daardoor weten we het antwoord op bijna alle technische vragen.<br/><br/> Heb je een reparatievraag of knutselvraag over jouw lamp? Email ons 1 of 2 foto's en jouw vraag en we reageren binnen 2 werkdagen.


E-mail je vraag
Creaties van onze klanten

Klanten delen superleuke foto's met ons van lampen die ze zelf hebben gebouwd!

Bekijk alle creaties
Vintage lampen uit 1900-1970
Net binnen: Andere mooie vintage lampen

Lamplord - Antieke en Vintage Lampen

Bij Lamplord kan jij terecht voor authentieke, oude lampen uit de periode 1900-1970. Van Art Deco lampen tot antieke lampen en van industrieel tot klassiek, maar ook voor lampenkappen of onderdelen om jouw oude lampen te restaureren kan je bij ons terecht.

Alle lampen in ons assortiment zijn technisch gecontroleerd en klaar voor gebruik. We proberen ons aanbod zo breed mogelijk te houden zodat je altijd een mooie, oude lamp kunt vinden die helemaal past bij jouw smaak en interieur.

Naast bijzondere lampen, zoals antieke kroonluchters, lantaarns of pianolampen, vind je in ons assortiment ook lampen in verschillende stijlen, zoals Bauhaus of Jugendstil. Online vind je al een groot assortiment, maar ben je echt op zoek naar iets specifieks? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze lampenwinkel in Soest. Er is een grote kans dat wij je kunnen helpen om de lamp te vinden die jij zoekt.

Authentieke, oude lampen zorgen voor meer sfeer en warmte in huis. Ontdek de mooiste vintage lampen in ons assortiment en geef jouw eigen interieur een klassieke twist.

 

Lamp onderdelen

Ook voor het repareren van oude lampen of het herstellen van antieke lampen kan jij bij ons terecht. In ons assortiment vind je een groot aanbod aan lamp onderdelen om jouw lamp in authentieke staat te herstellen.

Neem gauw in kijkje in ons unieke assortiment vintage lampen!