Brocante Plafondlamp

Hieronder vind je brocante plafondlampen uit de vorige eeuw. Deze lampen zijn allemaal door ons nagelopen en weer klaar voor gebruik.

Sorteren op:

Showroom

Ben je op zoek naar een brocante plafondlamp? Voor echte antieke exemplaren ben je bij Lamplord op de juiste plek! Bij ons vind je een specifiek assortiment aan brocante plafondlampen. De lampen in onze collectie zijn allemaal zorgvuldig nagelopen en klaar voor jarenlang gebruik. Wees er snel bij, want ieder exemplaar is uniek!

 

Past een brocante plafondlamp bij jouw inrichting?

Past een brocante plafondlamp in jouw leefruimte? Brocante plafondlampen zijn prachtig in een kamer met een verouderd karakter. Iedere antieke lamp heeft een eigentijds karakter en unieke uitstraling. Plaats je deze in een klassiek ingerichte ruimte, dan komt deze lamp het beste tot zijn recht.
Toch komen dit soort lampen niet alleen voor in klassieke woonstijlen. Ook in moderne landelijke woonstijlen kan een brocante plafondlamp uitstekend tot zijn recht komen. Er zijn immers meerdere overeenkomsten tussen de klassieke woonstijl en landelijke woonstijl. Met name de kleuren die in een brocante woonstijl worden toegepast, vind je ook terug in de landelijke woonstijl.

 

Brocante plafondlamp van kwaliteit

Alle brocante plafondlampen van Lamplord worden stuk voor stuk nagelopen en gecontroleerd op kwaliteit. Mankeert er iets aan de lamp? Dan restaureren wij deze, en zorgen we er ook voor dat de authentieke uitstraling behouden blijft. Eén ding weet je zeker. Kies je een lamp van Lamplord, dan ben je ervan verzekerd dat de lamp nog decennia lang mee kan gaan. Zelf lampen uit het jaar 1930 zijn zodanig gerestaureerd, dat het lijkt alsof je de lamp nieuw uit hetzelfde jaartal hebt gekocht.

De brocante lampen binnen ons assortiment zijn gemaakt van prachtige eigentijdse materialen, zoals koper, sierlijk geslepen glas, chroom en porselein. Nergens anders vind je dit type lampen van dezelfde kwaliteit. Iedere antieke lamp op onze webshop is uniek in zijn soort. Je zult versteld staan van de elegante sfeer die deze brocante plafondlampen bieden aan jouw leefruimte. Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk ook eens ons geweldige assortiment aan brocante hanglampen.

 

Brocante plafondlamp kopen bij Lamplord

Breng authentieke sfeer naar jouw kamer met een brocante plafondlamp van Lamplord. Neem een kijkje binnen ons assortiment en je vindt hoe dan ook een antieke lamp die bij jouw wensen past. Zie je de ideale lamp en wil je deze het liefst zo snel mogelijk? Bestel voor 15:30, dan heb je deze morgen al in huis.

Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden over je aankoop? Dan heb je 21 dagen de tijd om het product gratis te retourneren.