Art Deco Wandlampen

Ontdek de mooiste Art Deco wandlampen uit de periode 1900-1970 bij Lamplord online. Al onze lampen zijn authentiek en klaar voor gebruik.

Sorteren op:

Showroom

Art Deco Wandlampen

De stroming Art Deco heeft zijn hoogtepunt in de periode 1920 tot 1940. Het typerende aan de Art Deco stijl is dat het een combinatie is van meerdere stromingen die aan de Art Deco periode voorafgingen. Daarnaast omarmt deze stijl de technologische ontwikkelingen uit die tijd en worden nieuwe, moderne toepassingen gecombineerd met traditionele ontwerpen en gebruiken; heel eclectisch dus ook. Art Deco wandlampen zijn te herkennen aan de rijke kleuren en uitbundige versieringen. Lampen uit deze stroming zijn bewust ontworpen om mooi te zijn, decoratief dus. 

 

Over onze lampen

De Art Deco lampen in ons assortiment bevatten meestal wel glas. Vaak hebben de glazen lampenkappen eens sierlijke vorm of ontwerp. Zo vind je verschillende lampen in ons assortiment waarvan het glas de vorm heeft van een schelp. De natuur was vaak een bron van inspiratie ook. Natuurlijk is glas kwetsbaar, daarom is het belangrijk dat deze lampen zo goed mogelijk worden ingepakt bij verzending. Daar hebben we inmiddels heel veel ervaring in. De glazen lampenkapjes zijn namelijk niet zomaar te vervangen bij zo’n uniek exemplaar. 

Alle Art Deco wandlampen in ons assortiment zijn technisch gecheckt, gerepareerd waar nodig en weer klaar voor jarenlang gebruik. Onze Art Deco lampen komen goed tot hun recht in allerlei soorten huizen en sferen, juist omdat ze zo mooi zijn qua design. Dus bijvoorbeeld ook in een landelijk interieur zullen ze zorgen voor extra sfeer en een unieke indruk. 

 

Lampen kopen bij Lamplord

Koop je een Art deco wandlamp bij Lamplord, dan haal je een lamp met een verhaal in huis. Bestel je voor 15.30? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij besteding van €199,- of meer wordt je product bovendien gratis verzonden.

Is je lamp dan niet naar wens? Dan heb je bij ons altijd 21 dagen bedenktijd waarin jij de lamp gratis kunt retourneren. Ben je naar iets speciaals op zoek? Laat het ons dan weten. Wie weet kunnen wij precies die Art Deco wandlamp vinden waar jij naar op zoek bent.