Vintage Kroonluchter

Hier vind je vintage kroonluchters uit 1920-1970. Allemaal unieke exemplaren. Allemaal door ons nagelopen, dus weer klaar voor jarenlang gebruik.

Sorteren op:

Showroom

Ben je op zoek naar een vintage kroonluchter? Bekijk onze prachtexemplaren bij Lamplord, en ontdek wat er mogelijk is. Kroonluchters hebben naast hun functionele, voornamelijk ook een decoratieve functie. Niet voor niets was de spiegelzaal in het Kasteel van Versailles verlicht met diverse kroonluchters. Neem gerust een kijkje in ons assortiment, want onze vintage kroonluchters completeren jouw leefruimte!

 

Vintage kroonluchter van topkwaliteit

Bij Lamplord vind je gerestaureerde vintage kroonluchters uit de jaren 1920-1970. Iedere lamp is nauwkeurig gecontroleerd, en zonodig zijn er onderdelen gerepareerd of vervangen. Uiteraard zorgen we ervoor dat bij reparatie, de authenticiteit van de lampen behouden blijft. 

Bij ons vind je karakteristieke kroonluchters van het materiaal chroom, glas, hout, koper en metaal. Allen met een authentieke uitstraling, zoals je van ons gewend bent. Ieder exemplaar is uniek in zijn soort, en dit maakt onze kroonluchters zo speciaal. Dus heb je een passend exemplaar op het oog? Wacht dan niet te lang!

 

Past een vintage kroonluchter bij jouw inrichting?

Onze vintage kroonluchters zijn er in verschillende kleuren en vormen. Hierom zijn onze kroonluchters uitstekend te combineren met verschillende woonstijlen. Onze metalen, of koperen vintage kroonluchters bijvoorbeeld, staan voortreffelijk bij een moderne inrichting. Denk aan Scandinavisch of industrieel. Tegelijkertijd zullen dit soort vintage kroonluchters ook niet misstaan in een klassieke inrichting. Kortom, er is voor ieder wat wils. Eén ding is zeker. Bij Lamplord vind je hoe dan ook een kroonluchter die bij jouw inrichting past.

Naast vintage kroonluchters hebben we ook nog een enorm ruim assortiment aan antieke kroonluchters. Dus ben je er nog niet uit welke kroonluchter bij jouw inrichting past? Bekijk dan ook zeker deze exemplaren!

 

Koop jouw vintage kroonluchter bij Lamplord

Heb je jouw ideale vintage kroonluchter gevonden? Dan kun je deze eenvoudig bestellen op onze webshop. Bestel je voor 15:30, dan wordt jouw lamp dezelfde dag nog verzonden. Nogmaals, al onze exemplaren zijn uniek. Dus wees er snel bij! Ben je om wat voor reden dan ook, niet tevreden over je aankoop? Dan kun je binnen 21 dagen het product gratis retourneren.