Brocante Wandlamp

Ontdek de mooiste brocante wandlampen bij Lamplord. Alle brocante lampen in ons assortiment zijn authentiek en uniek. Onze lampen zijn niet alleen mooi, ze hebben ook allemaal hun eigen verhaal en historie.

Sorteren op:

Pagina

Showroom

‘Brocante’ is een Frans woord en kennen we hier vooral van de brocante markten in Frankrijk, de heerlijke rommelmarkten daar. Met brocante bedoelen we eigenlijk dus gewoon oude (en soms zelfs antieke) en unieke producten die al een tijdje meegaan. Binnen de categorie brocante wandlampen vind je verschillende producten die een mooi en doorleefd karakter geven aan je inrichting. Sommige lampen zijn al antiek, andere hebben nog wat tijd nodig om officieel antiek te mogen heten (dit omdat je een lamp pas antiek mag noemen als deze een bepaald aantal jaren heeft).

 

In ons assortiment

In ons assortiment kom je uiteenlopende brocante wandlampen tegen uit de 20e eeuw. Zo vind je lampen uit de jaren ‘20 en ‘30, maar bijvoorbeeld ook lampen uit de jaren ‘60. Opvallend aan de brocante wandlampen in ons assortiment is dat er veel gewerkt is met materialen als koper en glas.

Je kunt kiezen uit wandlampen met stijlvolle sierkaarsen, een decoratieve glazen lampenkap, maar we hebben ook mooie lantaarns in ons assortiment die je als wandlamp kunt gebruiken. Heb je een landelijke inrichting of houd je van een vintage interieur? Dan kan je bij ons zeker slagen voor echte, unieke eye-catchers voor in jouw interieur.

 

Over onze brocante wandlampen

De lampen die wij in ons assortiment hebben worden allemaal uitvoerig gecontroleerd. Waar nodig restaureren we de lampen of vervangen we verouderde onderdelen, zodat jij de lamp die je gekocht hebt direct kunt gebruiken. Uiteraard houden we rekening met de authenticiteit en de stijl van de originele lamp bij deze reparaties. Functioneert je lamp niet of heb je een oude lamp die je wilt laten repareren? Wij helpen je graag om jouw lamp weer in ere te herstellen.

 

Brocante wandlampen kopen bij Lamplord

Koop je een lamp bij Lamplord, dan koop je een lamp met een verhaal. Alle lampen in ons online assortiment zijn klaar voor gebruik. Bestel je voor 15.30, dan wordt jouw lamp dezelfde dag nog verzonden. Bij besteding vanaf € 199,- hoef je geen verzendkosten meer te betalen. Ben je toch niet tevreden over je aankoop, dan heb je bij ons altijd 21 dagen bedenktijd om je product gratis te retourneren.