Antieke Lampenkappen

Ontdek de antieke lampenkappen in het assortiment van Lamplord. Stijlvol en authentiek, ideale lampenkappen om jouw antieke lamp te voorzien van een lampenkap in de juiste stijl.

Sorteren op:

Showroom

Over onze antieke lampenkappen

In ons assortiment vind je alleen maar echte antieke lampenkappen. Het grootste deel van onze collectie omvat lampenkappen uit de periode 1920 - 1970. Zo vind je fraai gedecoreerde lampenkappen met kleurige decors of versiersels. Verder kom je ook een groot assortiment glazen lampenkappen tegen die in een mooie vorm vervaardigd zijn.

Een groot deel van onze antieke lampenkappen zijn gemaakt van glas. Naast helder glas, vind je ook lampenkappen gemaakt van melkglas en gedecoreerd glas met versiersels in uiteenlopende vormen en stijlen. Zoek je een stijlvolle lampenkap voor jouw antieke lampen? Je vindt er ongetwijfeld één in onze collectie.

 

Antieke lampenkappen kopen bij Lamplord

Koop je antieke lampenkappen bij Lamplord? Dan kan je rekenen op authentieke, stijlvolle items die zorgen voor extra sfeer in huis. Al onze lampenkappen worden veilig verpakt, zodat ze onbeschadigd bij jou thuis aankomen. Bestel je voor 15.30? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bestel je voor meer dan € 199,-? Dan hoef je geen verzendkosten meer te betalen voor verzending binnen Nederland.
Zoek je meerdere lampenkappen? Kijk dan bij onze lampenkappen sets om 2 of meer van dezelfde lampenkappen te bestellen.