Strijkijzersnoer

In ons assortiment vind je verschillende strijkijzersnoeren, ook wel lampsnoeren. Wij hebben zowel gevlochten strijkijzersnoeren als ronde strijkijzersnoeren in verschillende kleuren. Bekijk ons assortiment en vind het snoer dat het beste past bij jou.

Sorteren op:

Pagina

Showroom

Over onze strijkijzersnoeren

Je vindt in ons assortiment verschillende uitvoeringen. De ronde strijkijzersnoer zijn meestal 2-aderig, maar wij hebben hier ook 3-aderige varianten van. Deze ronde lampsnoeren zitten als het ware in een stoffen hoes. Het gevlochten strijkijzersnoer is daarentegen meestal 3-aderig, dat geeft namelijk een mooiere draaiing dan een 2-aderig strijkijzersnoer.

Over het algemeen hebben we het over een strijkijzersnoer of lampsnoer, maar eigenlijk kan je vrijwel alle elektrische apparaten voorzien van deze snoeren. Je kunt een snoer van je lamp vervangen als deze beschadigd is of als je deze een nieuwe look wilt geven. Zo is een goudkleurige lamp natuurlijk ook mooier met een snoer in dezelfde kleur. In ons assortiment vind je standaard strijkijzersnoeren in het wit of zwart, maar we hebben ook veel snoeren in uiteenlopende stijlen en kleuren, zodat jij het snoer van je lamp dezelfde look and feel kan geven als de lamp zelf.

 

Wat kun je met een strijkijzersnoer

Je kunt met een strijkijzersnoer een lamp repareren of in oude staat herstellen. Een klassieke lamp wordt er niet mooier op met een gloednieuw zwart of wit lampsnoer. Zo zorg je er met een snoer in de juiste stijl voor dat een lamp zijn look behoudt, maar je kunt een lamp natuurlijk ook een nieuwe look geven om meer kleur in je woning aan te brengen.

Ga je een lampsnoer vervangen voor een stoffen lampsnoer? Dan hebben wij een tip. Zorg ervoor dat de stoffen hoes goed blijft zitten door deze vast te maken met een plakbandje aan beide uiteindes. Zo voorkom je dat de stof gaat rafelen of schuiven. Ook als je het snoer gaat knippen, doe je er goed aan om op de plek waar je gaat knippen een plankbandje aan te brengen, zodat de stof goed blijft zitten.

 

Lampsnoer kopen bij Lamplord

Je kunt onze lampsnoeren en strijkijzersnoeren bestellen per meter. Dus of je nu een klein stukje nodig hebt of verschillende snoeren wilt vervangen, je kunt gewoon precies kopen wat je nodig hebt. Tot een meter of 8 kunnen wij je strijkijzersnoer in een envelop verzenden, dan zijn de verzendkosten slechts € 3.99. Wil je meer dan 8 meter bestellen, dan bedragen de verzendkosten € 6.95. Op 1 complete rol zit 100 meter, daarmee is het ook de langste aaneengesloten lengte die je bij ons kunt kopen.
Bestel jij je strijkijzersnoer voor 15.30? Dan versturen wij deze dezelfde dag nog. Heb je vragen over onze producten of hulp nodig bij het repareren van een lamp of het vinden van de juiste onderdelen. Neem dan contact op met onze klantenservice.