E14 fittingen in verschillende uitvoering

In het assortiment van Lamplord vind je verschillende soorten E14 fittingen. Van een eenvoudige E14 fitting tot fittingen van messing of met een buitendraad. Vind de juiste fitting voor jouw verlichting.

Sorteren op:

Showroom

E14 fitting voor je lamp

Naast E27, is een E14 fitting een van de meest gangbare soorten fittingen. Heb je verlichting met een of meerdere kleine lampjes? Dan heb je waarschijnlijk een E14 fitting nodig. De ‘E’ staat voor Edison en het nummer voor de diameter. In dit geval heeft een kleine fitting een diameter van 14 mm. Meestal heb je deze fitting nodig bij kleine lampen of schemerlampen die zorgen voor sfeerlicht.

 

Wil je zeker weten dat je de juiste fitting hebt, dan kun je dus eenvoudig de diameter van je lamp of fitting opmeten om de juiste maat te vinden. Koop jij je lamp onderdelen bij Lamplord, dan betaal je minimale verzendkosten. Zolang het in een envelop past, kunnen wij jouw producten al versturen vanaf €1,95. Bij de aanschaf van lampen hoef je geen verzendkosten meer te betalen vanaf €199,-. Wij zorgen er vervolgens voor dat je artikelen veilig worden ingepakt en verzonden. Bestel je voor 15.30, dan verzenden wij je bestelling dezelfde dag nog.