Vintage Bureaulamp

Hieronder vind je Vintage en Retro Bureaulampen uit de jaren 1930-1970. Alle lampen zijn door ons nagelopen en kunnen weer jaren mee.

Sorteren op:

Pagina

Showroom

Vintage bureaulampen bevonden zich vroeger in fabrieken en werkplaatsen voor praktische redenen. Tegenwoordig sieren deze authentieke lampen veel moderne bureaus. Binnen ons assortiment vind je meerdere stijlen vintage bureaulampen in verschillende soorten en maten. Al onze vintage bureaulampen komen uit de periode 1920 tot 1970. Dus ben je op zoek naar een vintage bureaulamp met antiek uiterlijk? Of ga je eerder voor een modern klassiek design? Je kunt er in ieder geval op rekenen dat al onze vintage bureaulampen een karakteristieke oorsprong hebben.

 

Retro of vintage bureaulamp

Vaak worden vintage en retro meubelstukken met elkaar verward. Er zijn ook sterke gelijkenissen tussen beide. Als je een voorwerp retro noemt, hoeft het niet onwijs oud te zijn. Bij retro ligt de nadruk met name om het oude gevoel dat je krijgt bij het voorwerp. Zo kun je een item ook al ‘retro’ noemen als het ontwerp is geïnspireerd op iets van vroeger. Vintage items zijn wel oud, en beschikken over een gaaf uiterlijk. Met beide soorten bureaulampen haal je in ieder geval een authentiek tijdloos karakter in huis.

 

Vintage lamp op jouw bureau?

Tegenwoordig zijn vintage lampen onwijs populair op de meeste bureaus, met name vanwege het tijdloze uiterlijk. Ze stonden in de jaren ‘30 bekend als robuuste lampen die lang meegaan en efficiënt zijn. Momenteel hebben de stoere vintage lampen op veel moderne bureaus een plekje gekregen. 

Kies je voor een vintage bureaulamp dan breng je een karakteristieke uitstraling naar je werkplek. De lamp zorgt voor een unieke knusse sfeer en is een ‘must-have’ voor jouw bureau.

Uiteraard staat ook de kwaliteit van iedere vintage bureaulamp bij Lamplord hoog aangeschreven. De lampen zijn zorgvuldig gecontroleerd en staan garant voor een lange levensduur. 

 

Vintage bureaulamp kopen bij Lamplord

Bekijk onze ‘eyecatchers’ en breng een authentieke sfeerverlichting naar jouw bureau. Ons assortiment biedt jou gegarandeerd de beste kwaliteit vintage bureaulampen. Zie je een lamp die bij jouw bureau past? En wil je deze het liefst zo snel mogelijk hebben? Geen probleem! Bestel je voor 15:30, dan wordt jouw lamp dezelfde dag nog verzonden.

Ben je om wat voor reden dan ook, niet tevreden over je aankoop? Dan kun je binnen 21 dagen het product gratis retourneren.