Vintage Wandlampen

Ontdek de meest unieke vintage wandlampen bij Lamplord. Geen namaak of nieuwe lampen in een oud jasje. Authentieke, stijlvolle lampen uit de periode 1920 tot 1970. Al onze lampen zijn technisch gecontroleerd en klaar voor gebruik!

Sorteren op:

Pagina

Showroom

Over onze vintage wandlampen


In ons assortiment vind je verschillende soorten wandlampen in uiteenlopende stijlen. Zo vind je mooie vintage wandlampen van het merk Hala met een wat moderner design, maar ook sierlijke klassieke wandlampen met een mooi ontworpen glazen lampenkap. Omdat onze lampen uit een periode van 1920 tot 1970 komen, vind je vintage wandlampen met een antiek uiterlijk, maar kan je ook slagen voor authentieke lampen die ondertussen echte design klassiekers zijn. Één ding waar je bij ons altijd op kunt rekenen: al onze lampen zijn echt en authentiek!

Als we het over ‘vintage design’ hebben spreken we eigenlijk over producten uit een bepaalde periode die een zekere waarde en herkenbaarheid hebben. Dit kan natuurlijk over kleding gaan, maar ook over interieur en verlichting. Vintage is eigenlijk een verzamelterm geworden voor tal van items. Zo vind je in ons assortiment vintage wandlampen een greep uit de stromingen Art-Nouveau, Art Deco maar bijvoorbeeld ook lampen uit de moderne stroming in de jaren ‘60 en ‘70.


Onze vintage wandlampen: klaar voor gebruik

Omdat onze lampen natuurlijk gebruikt zijn en jaren oud zijn, worden ze door ons altijd goed gecontroleerd en technisch nagelopen. Eventuele ontbrekende lamp onderdelen of beschadigingen worden door ons vervangen of gerepareerd. Bij het repareren houden wij natuurlijk rekening met de authenticiteit van de lamp en proberen we deze zoveel mogelijk in ere te herstellen. Waar mogelijk repareren we met vintage lamponderdelen ook.
Alle lampen in ons online assortiment kun je dan ook direct aansluiten zonder problemen. Is er dan toch iets mis met je lamp, dan kan jij de lampen altijd aan ons retourneren.

 

Vintage wandlampen kopen bij Lamplord

Koop jij je vintage wandlampen bij Lamplord? Dan kan jij rekenen op onze uitstekende service. Bestel jij je lamp voor 15.30, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Bij een bedrag van €199,- hoef je geen verzendkosten meer te betalen bij verzending in Nederland. Ben je toch niet tevreden met je lamp, dan heb je 21 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. En heb je later problemen met je lamp en moet deze gerepareerd worden, dan helpen wij je graag!