E27 Fitting

Bekijk de E27 schroefringen in het assortiment van Lamplord en vind de juiste schroefring voor jouw lamp of verlichting.

Sorteren op:

Showroom

E27 fitting bij lampen

Of je nu een gloeilamp of een Led lamp gebruikt, er wordt altijd gebruik gemaakt van 3 soorten fittingen. Een E14 fitting is bedoeld voor een kleine lamp, heb je een grote lamp, dan gebruik je een E27 fitting. De ‘E’ staat voor Edison en het cijfer voor de grootte van de diameter. De E27 is ongeveer de meest voorkomende fitting die met name bij grote lampen wordt gebruikt die moeten zorgen voor fel of voldoende licht. Al wordt een grote lamp met een E27 fitting ook gebruikt voor sfeerverlichting. 

 

Wat is een E27 fitting?

Een E27 fitting is een formaat aansluitingspunt van een lamp. De letter 'E' staat voor Edison. Het getal '27' staat voor de diameter maat in millimeter. De E27 wordt veelal de grote fitting genoemd. Alhoewel er ook een E40 fitting bestaat. In totaal bestaan er 3 verschillende lamp fittingen, hiervan is de E14 fitting de kleinste. Bij het vervangen van een lamp, dien je dus rekening te houden met de juiste fitting. Je kunt vrijwel altijd een lamp met een E27 fitting vervangen door een andere lamp met dezelfde fitting. 

 

Welke E27 fitting vind je in ons assortiment?

Omdat wij bij Lamplord een groot aanbod authentieke lampen hebben, vind je in ons assortiment ook mooie, esthetische fittingen waarmee jij een lamp in ere kunt herstellen. Zo vind je bij ons ook fittingen van messing, koper of chroom. Maar natuurlijk vind je ook meer eenvoudige E27 fittingen om een lamp op aan te sluiten. Bestel je enkele lamp onderdelen bij Lamplord, dan kunnen wij deze leveren vanaf €1,95. Afhankelijk van het gewicht van je pakket kunnen de kosten variëren. Bestel je voor meer dan €199,-, dan verzenden wij je pakket altijd gratis.

Heb je het verkeerde besteld of zijn de producten niet helemaal naar wens, dan kun je deze gewoon retourneren. Ben je op zoek naar iets specifieks? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste producten.