Antieke Hanglamp

Zoek je mooie, antieke hanglampen? Ontdek dan het assortiment van Lamplord. Authentieke vintage hanglampen, klaar voor gebruik!

Sorteren op:

Pagina

Showroom

Wat zijn antieke hanglampen?

In ons assortiment vind je alleen maar authentieke oude lampen uit de jaren ‘70 of eerder. Sommige lampen in ons assortiment zijn meer dan honderd jaar oud! Onze antieke hanglampen die online staan, zijn allemaal klaar voor gebruik. We hebben ze technisch gecheckt en ze zijn altijd klaar voor gebruik. Zo kun jij weer jarenlang veilig gebruik maken van jouw eigen hanglamp.

Wil je een antieke hanglamp in huis ophangen? In ons assortiment vind je verschillende mooie hanglampen, maar ook een aantal prachtige antieke kroonluchters. Je kunt kiezen voor hanglampen met glazen lampenkappen, maar we hebben ook een aantal kroonluchters die voorzien zijn van mooie, decoratieve kaarsen.

Sommige van onze antieke hanglampen zijn meer dan 100 jaar oud! Zo vind je een hele luxe kroonluchter uit het begin van de twintigste eeuw in ons assortiment, die jouw interieur direct een prachtige, klassieke uitstraling geeft. Wil je een echte eye-catcher? Kies dan voor een antieke hanglamp in de stijl van de Amsterdamse school.

 

Waar shop je een antieke hanglamp?

Alle lampen in onze webshop zijn klaar voor gebruik. Naast de lampen in onze webshop, hebben we nog veel meer lampen beschikbaar in onze winkel. Niet al deze lampen zijn klaar voor gebruik. Ben je op zoek naar iets specifieks? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Ben je zelf op zoek naar onderdelen om je eigen lamp te restaureren. Ook dan kun je bij Lamplord terecht. Wij hebben veel lamp onderdelen in ons assortiment waarmee jij je oude lamp helemaal in ere kunt herstellen. Bestel je bij ons voor 15.30? Dan worden jouw producten dezelfde dag al verzonden. Ben je niet tevreden of is er iets misgegaan? Dan kun je altijd nog tot 21 dagen na bestelling retourneren.