E27 schroefringen

Bekijk de E27 schroefringen in het assortiment van Lamplord en vind de juiste schroefring voor jouw lamp of verlichting.

Sorteren op:

Showroom

Over schroefringen

Een schroefring heb je niet altijd nodig. Heb je bijvoorbeeld een hanglamp met een E27 fitting, dan kan je de lamp eenvoudig in de fitting draaien. Heb je een lampenkap bij je lamp die je aan de fitting moet bevestigen, dan moet je vaak eerst deze vastmaken voordat je de lamp bevestigd.

Met een E27 schroefring kun je een lampenkap vastschroeven aan de fitting. Zo heb je ook E14 schroefringen voor kleinere lampenkappen. Met de schroefring kun je een lampenkap aan de fitting vastklemmen.

Let op: Een E27 schroefring is niet geschikt voor een halogeenfitting.


Service van Lamplord

In ons assortiment vind je uiteenlopende schroefringen en andere lamp onderdelen om jouw lamp helemaal in ere te herstellen of in stijl samen te stellen. Ben je op zoek naar specifieke producten of heb je advies nodig? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen je graag! Bestel je bij ons voor 15.30, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Zijn de producten niet naar wens, of is er iets mis met je bestelling? Dan kun je deze bij ons binnen 14 dagen gewoon retourneren.