Industriële Hanglampen

Hier vind je al onze industriële hanglampen bij elkaar. Stoere hanglampen, uit oude fabrieken enzo. Netjes door ons nagelopen, zodat ze weer jaren mee kunnen.

Sorteren op:

Pagina

Showroom

Industriële hanglampen

Ben je op zoek naar een nieuw en uniek item voor je interieur? Of heb je behoefte aan een beetje verlichting? Dan moet je bij Lamplord zijn. Liefhebbers van ouderwetse industriële hanglampen weten ons al jaren te vinden en daar zijn we trots op!

Waar ga jij je industriële lamp hangen? Boven de salontafel, de eettafel of mooi in de hal? Het leuke van de industriële hanglamp is dat deze goed matcht met alle soorten meubels en interieurstijlen. Een industriële lamp is altijd een stoere en speelse noot in je leefruimte.

Een industriële hanglamp is oorspronkelijk gemaakt voor industriële doeleinden. Dat betekent dat de lampen gemaakt zijn van stevig materiaal (meestal metaal) en tegen een stootje kunnen. Al onze lampen zijn daarom duurzaam, tijdloos en gaan lang mee. Een vintage lamp is een aanschaf voor het leven.

Industriële hanglamp bij Lamplord

Wij zijn specialist in gerestaureerde lampen. Dat betekent dat iedere lamp uniek is. Niemand (of in ieder geval bijna niemand) heeft dezelfde lamp als jij in huis hangen; hoe leuk is dat? Met een authentieke industriële lamp in huis, zul je veel complimenten ontvangen. Je mag je bezoek gerust vertellen dat je nieuwe lamp komt van Lamplord! Zo kunnen we veel mensen blij maken met ons assortiment industriële lampen.

We hebben industriële hanglampen in verschillende stijlen. Sommige komen zelfs uit het begin van de 20e eeuw. Veel hanglampen komen bijvoorbeeld rechtstreeks uit oude fabrieken. Deze industriële lampen zijn dus allemaal origineel en authentiek. Bekijk bijvoorbeeld onze glazen hanglampen, hanglampen van porselein of de kooimodellen.

Lamplord kijkt alle industriële hanglampen grondig na, en restaureert en repareert deze waar nodig. Alle lampen zijn dus technisch in orde. We zorgen dat de lamp gepoetst wordt en deze er schoon en netjes uitziet. Zo zorgen we ervoor dat de lamp klaar is voor gebruik en dat jij er weer jarenlang plezier van hebt.

Industriële hanglamp kopen

En, hangt er wat voor je tussen? Dat kan haast niet missen met ons grote aanbod! We hebben oude lampen in alle soorten en maten, dus jouw industriële hanglamp staat er vast bij. 

Je kunt al onze lampen snel en eenvoudig online bestellen. Vanaf een bedrag van 199,- betaal je geen verzendkosten. Je mag de lamp 21 dagen uitproberen. Toch niet helemaal wat je zoekt? Retourneren is altijd gratis!