20% korting op alle vintage lampen

Schilderijverlichting & Pianolamp

Ontdek de stijlvolle pianolampen en schilderijlampen in ons assortiment. Mooie authentieke lampen en kandelaren met een warme, sfeervolle uitstraling. Al onze lampen zijn klaar voor gebruik.

Sorteren op:

Showroom

Over onze pianolampen

Pianolampen werden in het verleden veel gebruikt om de bladmuziek beter leesbaar te maken. Deze staan bovenop een piano en zorgen voor een smalle, maar vrij felle lichtinval. Tegenwoordig zie je pianolampen wat minder, maar vroeger kon men echt niet zonder.
En vandaag de dag staat een pianolamp natuurlijk ook hartstikke mooi op een bureau of tafel ter decoratie. Ideaal om een boek te lezen of een donkere hoek een beetje te verlichten voor meer sfeer in huis. In ons assortiment vind je verschillende pianolampen die je als bureaulamp kunt gebruiken, en we hebben ook verschillende modellen die je als wandlamp kunt gebruiken.

 

Schilderijverlichting

Schilderijverlichting is qua look en design veelal vergelijkbaar met een pianolamp. Echter zijn dit vrijwel allemaal wandlampen die boven een schilderij hangen. De voornaamste functie is natuurlijk het verlichten van het schilderij of het familieportret dat je aan de muur hebt hangen. Maar natuurlijk kan je ook deze lampen gebruiken om gewoon te zorgen voor wat meer licht en sfeer in huis.

Naast pianolampen en schilderijlampen vind je ook authentieke piano kandelaars in ons assortiment, zowel elektrisch verlicht als met echte kaarsen.

 

Piano- & Schilderijlampen kopen bij Lamplord

Alle pianolampen en schilderijlampen in ons assortiment zijn technisch gecontroleerd en klaar voor gebruik. Bestel jij je nieuwe lamp bij ons voor 15.30? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden.
Vanaf € 199,- hoef je geen verzendkosten meer te betalen voor verzendingen binnen Nederland. Ben je dan niet helemaal tevreden met je lamp, dan kan je deze binnen 21 dagen gratis retourneren.