Art Deco Hanglampen

Ontdek mooiste Art Deco hanglampen uit de periode 1910-1940. Al onze Art Deco lampen zijn technisch gecontroleerd en klaar voor gebruik. Ontdek ons complete assortiment.

Sorteren op:

Pagina

Art Deco lampen

Art Deco is een stijl die zijn oorsprong vind in het begin tot ongeveer de helft van de twintigste eeuw. Het kenmerkende aan de Art Deco stijl is dat traditionele technieken en ontwerpen van vroeger gecombineerd worden met nieuwe materialen en technieken. Je ziet de Art Deco stijl terug in de architectuur, in mode, kunst en dus ook in onze vintage hanglampen.

Ben je op zoek naar een Art Deco hanglamp? In ons assortiment vind je tientallen verschillende modellen met een mooi Art Deco ontwerp. Het opvallende aan de Art Deco lampen is dat je zowel strakke ontwerpen vind als meer weelderige exemplaren. Kies voor een strak ontworpen, tijdloze lamp of ga voor een lamp met de uitstraling van een antieke hanglamp.


Authentieke lampen bij Lamplord

Het voordeel aan onze Art Deco hanglampen is dat het allemaal authentieke lampen zijn die jouw interieur echt meer sfeer geven. Tijdens de productie wordt er gebruik gemaakt van mooie duurzame materialen, zoals brons, koper, nikkel of metaal. Bij ons vind je voornamelijk lampen met glazen lampenkappen.

Alle lampen die online staan, zijn technisch gecheckt en klaar voor gebruik. Ben je op zoek naar een specifieke lamp of heb je vragen over ons assortiment? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze lampenwinkel in Soest. Wij helpen je graag bij het vinden van een mooie lamp.