Art Deco Hanglampen

Ontdek mooiste Art Deco hanglampen uit de periode 1910-1940. Al onze Art Deco lampen zijn technisch gecontroleerd en klaar voor gebruik. Ontdek ons complete assortiment.

Sorteren op:

Pagina

Showroom

Ben je op zoek naar een Art Deco hanglamp? Bij Lamplord vind je een ruim, prachtig assortiment aan Art Deco lampen. Onze hanglampen zijn ideaal voor boven je eettafel of dressoir. Ook voor industriële hanglampen en antieke hanglampen ben je bij Lamplord aan het juiste adres. Wil je meer weten over onze karakteristieke Art Deco hanglampen? Lees dan verder!

 

Art Deco hanglamp

Art Deco is een stijl die zijn oorsprong vind in het begin tot ongeveer de helft van de twintigste eeuw. Het kenmerkende aan de Art Deco stijl is dat traditionele technieken en ontwerpen van vroeger gecombineerd worden met nieuwe materialen en technieken. Je ziet de Art Deco stijl terug in de architectuur, in mode, kunst en dus ook in onze vintage hanglampen.

Ben je op zoek naar een Art Deco hanglamp? In ons assortiment vind je tientallen verschillende modellen met een mooi Art Deco ontwerp. Het opvallende aan de Art Deco lampen is dat je zowel strakke ontwerpen vind als meer weelderige exemplaren. Kies voor een strak ontworpen, tijdloze lamp of ga voor een lamp met de uitstraling van een antieke hanglamp.

Authentieke lampen bij Lamplord

Het voordeel aan onze Art Deco hanglampen is dat het allemaal authentieke lampen zijn die jouw interieur echt meer sfeer geven. Tijdens de productie wordt er gebruik gemaakt van mooie duurzame materialen, zoals brons, koper, nikkel of metaal. Bij ons vind je voornamelijk lampen met glazen lampenkappen.

Alle lampen die online staan, zijn technisch gecheckt en klaar voor gebruik. Ben je op zoek naar een specifieke lamp of heb je vragen over ons assortiment? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze lampenwinkel in Soest. Wij helpen je graag bij het vinden van een mooie lamp.

 

Art Deco hanglamp kopen bij Lamplord

Ben je er al uit welke Art Deco hanglamp het wordt? Dat is het fantastisch! Weet je waarom? Omdat iedere lamp in ons assortiment uniek is. Dit betekent dat je er snel bij moet zijn, want voor je het weet is jouw lamp niet meer op voorraad. Bestel je voor 15:30 uur, dan wordt jouw hanglamp dezelfde dag nog verzonden. Ben je om wat voor reden dan ook, niet tevreden over je aankoop? Dan kun je binnen 21 dagen het product gratis retourneren.