Brocante Tafellamp

Hieronder vind je allemaal Brocante tafellampen uit de periode 1900-1970. Allemaal door ons nagelopen en weer klaar voor jarenlang gebruik.

Sorteren op:

Pagina

Showroom

Authentieke brocante tafellampen

Creëer een authentieke sfeer op jouw tafel met een brocante tafellamp. Brocante meubelstukken zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de woontrends in Nederland. Binnen brocante vallen veelal meubelstukken die nog te jong zijn om ‘antiek’ genoemd te worden.

Met een brocante stijl breng je een nostalgische en landelijke sfeer in huis. Brocante meubels worden ook vaak vergeleken met vintage items. Het typerende verschil zit vaak in het doorleefde karakter van de brocante artikelen. Denk hierbij aan een zichtbaar scheurtje, of een beetje verf dat bladdert. Daarentegen wordt bij vintage tafellampen verwacht dat zij in perfecte staat worden geleverd. 


Brocante tafellamp bij je inrichting

Heb je een klassieke of moderne inrichting? Dan is dit uitstekend te combineren met een brocante meubel. Toch is een geheel brocante inrichting ook prachtig. Heb je momenteel een klassiek houten tafel, of oude meubeltjes in je huis? Dan valt er met deze collectie brocante tafellampen een unieke, stijlvolle sfeer te creëren. Probeer het uit, en ervaar de landelijke verlichtingen!

 

Brocante tafellampen van kwaliteit

Bij Lamplord vind je een schitterende collectie brocante tafellampen uit de periode 1900-1970. Al onze tafellampen zijn zorgvuldig gecontroleerd en staan klaar voor jarenlang gebruik.
Veel van de lampen vinden hun oorsprong uit de jaren ’30 en ’40, maar ook uit de jaren ’20. Zo nodig zijn sommige van deze varianten gerestaureerd, of zijn onderdelen vervangen. Uiteraard zorgen we ervoor dat bij reparatie, de authenticiteit van de lampen behouden blijft.

De meeste lampen binnen ons assortiment zijn van koper of glas, met een karakteristieke uitstraling. Iedere brocante tafellamp binnen de collectie is uniek in zijn soort. Of je nu een tafellamp wilt met een roodkoperen of natuurstenen voet, een goudkleurige kap, of met kaarsen. Alles is mogelijk binnen het assortiment van Lamplord. Bekijk onze unieke ’eye catchers’ en ervaar hoe deze tafellampen jouw inrichting compleet maken.

 

Jouw brocante tafellamp kopen bij Lamplord 

Zet de sfeer op tafel met een authentieke brocante tafellamp van Lamplord. Ons assortiment biedt jou gegarandeerd de beste kwaliteit brocante lampen. Zie je een lamp die bij jouw inrichting past? En wil je deze het liefst zo snel mogelijk hebben? Geen probleem! Bestel je voor 15:30, dan wordt jouw lamp dezelfde dag nog verzonden.
Ben je om wat voor reden dan ook, niet tevreden over je aankoop? Dan kun je binnen 21 dagen het product gratis retourneren.