Art Deco Lampenkappen

Bekijk de Art Deco lampenkappen in het assortiment van Lamplord. Stijlvolle, authentieke lampenkappen in uiteenlopende ontwerpen uit de periode 1930 - 1970. Ontdek ons aanbod online of kom langs in onze winkel.

Sorteren op:

Showroom

Over Art deco

Art Deco is een stijlbeweging die is ontstaan in de jaren ‘20 en ‘30. Het kenmerkende aan Art Deco is dat het als het ware een mengelmoes van verschillende stijlen, daarbij omarmt Art Deco nieuwe technologie en combineert de stijl dit met traditionele ontwerpen, vormen en producten. Zo combineert Art Deco het expressionisme met modernisme en functionalisme. In de architectuur heeft Art Deco veel gelijkenissen met de Amsterdamse school, het bekende gebouw ‘Radio Kootwijk’ is een voorbeeld van Art Deco in de architectuur.

Onze Art Deco lampenkappen kunnen dus zowel, modern, functioneel als traditioneel zijn. Dit zie je ook duidelijk terug in onze collectie. Sommige van onze Art Deco lampenkappen hebben speelse vormen en zijn gedecoreerd met sierlijke kleuren of een compleet tafereel. De invloeden van het modernisme zijn ook duidelijk terug te zien aan de lampenkappen met strakke vormen en een eenvoudig design. Uiteindelijk kan je met een art deco lampenkap vrijwel alle kanten op. Zo zie je in ons assortiment een strak ontworpen ronde lampenkap, maar vind je ook glazen lampenkappen in de vorm van een schelp.


Art Deco lampenkappen kopen

De Art Deco lampenkappen in ons assortiment zijn stuk voor stuk uniek. Dat wil zeggen dat wij vaak weinig lampenkappen op voorraad hebben. Ben je op zoek naar meerdere lampenkappen? Kijk dan eens bij onze lampenkappen sets.

Naast de lampenkappen in onze webshop, hebben we nog meer Art Deco lampenkappen in onze winkel liggen. Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op als je op zoek bent naar een specifieke lamp.


Service van Lamplord

Bestel jij je lampenkap bij Lamplord voor 15.30? Dan verzenden wij jouw bestelling dezelfde dag nog. Bij besteding vanaf € 199,- hoef je geen verzendkosten meer te betalen voor verzending binnen Nederland. Heb jij je bestelling ontvangen, maar is er iets mis of is je product toch niet naar wens? Dan kan jij je bestelling binnen 21 dagen retourneren.