Ophangoog

Ontdek onze ophangogen in verschillende formaten en uitvoeringen. Met een ophangoog van Lamplord hang jij je lamp stijlvol en gemakkelijk op!

Sorteren op:

Pagina

Showroom

Tips voor het gebruik van een ophangoog

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je een ophangoog koopt. Hierbij geven we je enkele tips voor het kopen van een ophangoog dat helemaal naar wens is.

Ophangoog met of zonder snoer doorgang
Er zijn ophangogen met of zonder een doorgang voor je lampsnoer. Een doorgang voor je snoer is vaak wel handig als je een lamp wilt ophangen. De meeste van onze ophangogen zijn met een snoer doorgang, echter hebben we ook exemplaren zonder doorgang. Let hier dus goed op bij je aankoop.

Ophangen van een zware lamp
Een zware lamp vraagt om een stevige montage. Wij raden aan om dan twee ophangogen te gebruiken in combinatie met een stang. Kies dan ook voor een stevig ophangoog, zodat je lamp goed blijft hangen.

Ophangoog in combinatie met lamp ketting
Vaak worden ophangogen gebruikt om een lamp met gebruik van een lampketting op te hangen. Heb je een schakel in de ketting die je open kunt buigen? En is deze groot genoeg? Dan kun je deze schakel openbuigen, om het ophangoog ophangen en vervolgens weer dicht buigen.


Lamplord: alles voor jouw lampen

Of je nu een lamp wilt ophangen, een lamp wilt repareren of slechts wat lamp onderdelen nodig hebt. Bij Lamplord vind je alles wat je nodig hebt. De meeste onderdelen kun je per stuk of per meter bestellen, zo kun je precies kopen wat je nodig hebt en betaal je ook zo min mogelijk verzendkosten. Bestel je bij ons voor 15.30? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden.