Antieke Wandlamp

Ontdek de mooiste antieke wandlampen in het assortiment van Lamplord. In ons online assortiment vind je meer dan 50 verschillende soorten antieke wandlampen uit verschillende periodes en in verschillende stijlen.

Sorteren op:

Pagina

Showroom

Ben je benieuwd naar al onze antieke wandlampen? Kom dan eens langs in de winkel of neem contact met ons op als je op zoek bent naar een speciale soort lamp.

 

Over onze antieke wandlampen

Onze antieke wandlampen zijn stuk voor stuk technisch in orde. Natuurlijk zijn ze wat ouder en vertonen ze her en der (normale) sporen van gebruik. Wij proberen de lampen zo goed mogelijk te fotograferen, zodat je er een heel goed beeld van krijgt. Is er echt iets opvallends aan de hand, dan zetten we dat er natuurlijk bij.  
Voordat wij onze producten online zetten inspecteren wij de elke lamp en waar nodig repareren we deze (zoveel als mogelijk in stijl natuurlijk), zodat je altijd een goed functionerende lamp in huis haalt die weer jaren mee kan.

 

Verschillende stijlen

Ben je op zoek naar antieke wandlampen die zorgen voor een romantische sfeer in huis? Dan vind je in ons assortiment verschillende antieke wandlampen met een mooi, sierlijk armatuur van koper of mooie lampen met een stijlvol ontworpen glazen lampenkapje

Wil je echt iets authentieks? Dan vind je bij ons ook verschillende wandlampen met kaarsenhulzen, maar ook als je echte kaarsen wilt gebruiken vind je in ons assortiment bijzondere ‘pianokandelaren’.

 

Periodes

Met name uit de periode 1900 tot 1940 vind je in ons assortiment veel verschillende soorten antieke wandlampen. Veel van deze lampen zijn te herkennen aan hun stijlvolle lampenkapjes. Zo vind je bijvoorbeeld ook wandlampen met een glazen kap in de vorm van een schelp. Zo zorgen onze lampen niet alleen voor verlichting, maar ook voor een authentieke sfeer in huis.

 

Antieke wandlampen kopen bij Lamplord

Koop je een wandlamp bij Lamplord dan kan je rekenen op lamp die technisch goed werkt en die direct klaar is voor gebruik. Bestel je voor meer dan €199,-? Dan wordt je bestelling gratis verzonden in Nederland. Bovendien kan jij je product altijd nog gratis retourneren binnen 21 dagen. 

Bestel je voor 15.30? Dan zorgen wij ervoor dat jouw lamp dezelfde dag nog verstuurd wordt. Heb je vragen over onze service of onze collectie? Neem dan contact op met onze klantenservice.