Lamplord - Antieke en Vintage Lampen

Bij Lamplord kan jij terecht voor authentieke, oude lampen uit de periode 1900-1970. Van Art Deco lampen tot antieke lampen en van industrieel tot klassiek, maar ook voor lampenkappen of onderdelen om jouw oude lampen te restaureren kan je bij ons terecht.

Alle lampen in ons assortiment zijn technisch gecontroleerd en klaar voor gebruik. We proberen ons aanbod zo breed mogelijk te houden zodat je altijd een mooie, oude lamp kunt vinden die helemaal past bij jouw smaak en interieur.

Naast bijzondere lampen, zoals antieke kroonluchters, lantaarns of pianolampen, vind je in ons assortiment ook lampen in verschillende stijlen, zoals Bauhaus of Jugendstil. Online vind je al een groot assortiment, maar ben je echt op zoek naar iets specifieks? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze lampenwinkel in Soest. Er is een grote kans dat wij je kunnen helpen om de lamp te vinden die jij zoekt.

Authentieke, oude lampen zorgen voor meer sfeer en warmte in huis. Ontdek de mooiste vintage lampen in ons assortiment en geef jouw eigen interieur een klassieke twist.

 

Lamp onderdelen

Ook voor het repareren van oude lampen of het herstellen van antieke lampen kan jij bij ons terecht. In ons assortiment vind je een groot aanbod aan lamp onderdelen om jouw lamp in authentieke staat te herstellen.

Neem gauw in kijkje in ons unieke assortiment vintage lampen!